• Novato
100buc Solvent Spuma cu Vârf de Curățare Tampoane pentru Epson Roland, Mimaki Printer Mutoh curățare a capului de imprimare

100buc Solvent Spuma cu Vârf de Curățare Tampoane pentru Epson Roland, Mimaki Printer Mutoh curățare a capului

RON 27.78

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Solvent de curățare tampon
Produse : 100 buc Solvent de Curățare Tampon (Burete), este de aproximativ 5 cm lungime
Stare : Nou marca
Pachet : 100 buc
Compatibilitate : Aceste tampoane sunt concepute pentru a curăța toate pe baza de apa/solvent printer cap, cum ar fi, de Roland, pentru Mimaki, pentru Mutoh,pentru Epson și alte Format Mare cu Solvent Imprimante cu Jet de cerneală.
Multumesc pentru preocupările legate de produsul nostru. Caietul de sarcini cu privire la cumpărături și servicii post-vânzare :
Cum pot urmări coletul meu?
Puteți urmări Aliexpress Standard de Transport de colete pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire : global.cainiao.com , www.17track.net(Copiate în browser pentru a deschide),puteți urmări DHL coletul pe următorul site web utilizați numărul dvs. de urmărire : www.dhl.com
Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?
Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu.
Ce pot face dacă produsul nu funcționează? Dacă credeți că produsul nu funcționează după primiți,vă rugăm să contactați-ne și spune-ne problema ta,atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.
Dacă zona dvs. este de zonă de la distanță în DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS ,plus 35va fi încasat.
În plus,este cumpărătorul are datoria de a curățare vamale.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
TOPPARTS
Tip:
Alte
Starea:
Noi

Alegerea clientului