• Novato
Gratuit shippping 95% Noi Originale CE871-69003 CE871-60001 formator de bord pentru HP LaserJet CM4540 Formatare Bord

Gratuit shippping 95% Noi Originale CE871-69003 CE871-60001 formator de bord pentru HP LaserJet CM4540 Formatare

RON 230.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Original nou element va garantam calitatea acesteia și se poate lucra bine pe masina. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. FAQ : Q : Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? O : acceptam urmatoarele metode de plata : cridet card; Bani;T/T, western union. Q : sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? R : Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs. Q : sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? R : Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs. Alte Politici : Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. nu acceptam retur. Alte Politici : Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Q : Cât de mult costă pentru a navei în țara mea? A : putem livra produsele prin DHL, UPS, TNT, Fedex express, în cazul în cantitate mare, de asemenea, avem propriile noastre de marfă pentru nava de mărfuri la nivel mondial, cu mai ieftin costul de livrare, vă rugăm să ancheta în detaliu. Dacă compatibile elementul este defect după 1 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. nu acceptam retur. Î : există vreun Număr de urmărire pentru postul meu? O : Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 45 de zile lucrătoare. Plata : acceptam alipay aici Vom accepta, de asemenea, T/T, Western Union, de Garanție și de Garanție : Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!
Transport : Putem Livra în întreaga Lume, prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM, de asemenea, avem propriile noastre de marfă pentru nava de mărfuri worldwise cu preț mai ieftin produsele sunt livrate prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, ajunge de cele mai multe countryes scutiți în 5-15 zile lucratoare. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.
Transport : Putem Livra în întreaga Lume, prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM, de asemenea, avem propriile noastre de marfă pentru nava de mărfuri worldwise cu preț mai ieftin produsele sunt livrate prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, ajunge de cele mai multe countryes scutiți în 5-15 zile lucratoare. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!
. Q : Cât de mult costă pentru a navei în țara mea? A : putem livra produsele prin DHL, UPS, TNT, Fedex express, în cazul în cantitate mare, de asemenea, avem propriile noastre de marfă pentru nava de mărfuri la nivel mondial, cu mai ieftin costul de livrare, vă rugăm să ancheta în detaliu. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Dacă compatibile elementul este defect în 1 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Plata : acceptam alipay aici Vom accepta, de asemenea, T/T, Western Union, de Garanție și de Garanție : Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
TENGYUAN
culoare:
Verde
Numărul De Model:
CM4540
Tip:
Alte
Numele produsului:
formatter bord
P/N:
CE871-69003 CE871-60001
calitate:
95% noua originala
Garanție:
3 Luni
Min cantitate:
1
Folosit Pentru:
H-P CM4540 printer
Pachet:
Neutru De Ambalare

Alegerea clientului