• Novato
De înaltă calitate RU5-0556-000/RU5-0556 role de Presiune Potrivite pentru HP 5200 M5025 M5035 M712 M725 LBP3500 Fuziune de Viteze 29T printer parte

De înaltă calitate RU5-0556-000/RU5-0556 role de Presiune Potrivite pentru HP 5200 M5025 M5035 M712 M725 LBP3500

RON 43.96

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Q : sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? R : Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs. Dacă compatibile elementul este defect după 1 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Original nou element va garantam calitatea acesteia și se poate lucra bine pe masina. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii. Dacă compatibile elementul este defect în 1 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. Alte Politici : Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. FAQ : Q : Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? O : acceptam urmatoarele metode de plata : cridet card; Bani;T/T, western union. Original nou element va garantam calitatea acesteia și se poate lucra bine pe masina., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!
Transport : Putem Livra în întreaga Lume, prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM, de asemenea, avem propriile noastre de marfă pentru nava de mărfuri worldwise cu preț mai ieftin produsele sunt livrate prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, ajunge de cele mai multe countryes scutiți în 5-15 zile lucratoare. Plata : acceptam alipay aici Vom accepta, de asemenea, T/T, Western Union, de Garanție și de Garanție : Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 45 de zile lucrătoare., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!
. Dacă compatibile elementul este defect în 1 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. nu acceptam retur. FAQ : Q : Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? O : acceptam urmatoarele metode de plata : cridet card; Bani;T/T, western union. Q : Cât de mult costă pentru a navei în țara mea? A : putem livra produsele prin DHL, UPS, TNT, Fedex express, în cazul în cantitate mare, de asemenea, avem propriile noastre de marfă pentru nava de mărfuri la nivel mondial, cu mai ieftin costul de livrare, vă rugăm să ancheta în detaliu.
Transport : Putem Livra în întreaga Lume, prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM, de asemenea, avem propriile noastre de marfă pentru nava de mărfuri worldwise cu preț mai ieftin produsele sunt livrate prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, ajunge de cele mai multe countryes scutiți în 5-15 zile lucratoare. nu acceptam retur. Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 45 de zile lucrătoare. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Plata : acceptam alipay aici Vom accepta, de asemenea, T/T, Western Union, de Garanție și de Garanție : Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Q : sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? R : Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs. Î : există vreun Număr de urmărire pentru postul meu? O : Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
TENGYUAN
Numărul De Model:
5200 M5025 M5035 M712 M725 LBP3500
culoare:
BK
Tip:
Alte
Numele produsului:
Role De Presiune De Viteze
P/N:
RU5-0556
calitate:
compatibil nou
Garanție:
3 Luni
Min cantitate:
10
Folosit Pentru:
H-P5200 M5025 M5035 M712 M725 LBP3500printer
Pachet:
Neutru De Ambalare

Alegerea clientului