• Novato
Transport gratuit@@@@@ O>Rare!8-9MM negru Akoya Colier de Perle de Cultură De 18O+008 un

Transport gratuit@@@@@ O>Rare!8-9MM negru Akoya Colier de Perle de Cultură De 18O+008 un

RON 31.36

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Livrare : FĂRĂ CUTIE
După ce plata este stabilit, de obicei, vom posta par avion (Hongkong Post / China Post) în termen de 1-3 zile lucrătoare.
Anticipăm că internationale de livrare durează aproximativ 15 - 35working zile (Sat & Sun & Public de Vacanță nu sunt incluse). Totuși, vă rugăm să rețineți că unele țări se pot întâlni mai de livrare datorită locale de vămuire.
Vă rugăm să NU NE LĂSAȚI 1 sau 2 rating de feedback-ul pentru că de mult timp de transport maritim. când a finaliza plata am livrat produsul în termen de 1-2 zile.dar cândva post office, probabil, va avea o problemă sau foarte ocupat.vă rugăm să înțelegeți
Dacă obiceiul local este de încărcare vă fiscal sau taxelor de import, ne pare rău că acest lucru nu va fi o parte din responsabilitatea noastră. Ai putea verifica cu birou local personalizat pentru a vedea costurile suplimentare înainte de a licita.
Vă rog să observați că, de transport și taxa de manipulare de FIECARE element este luat în considerare separat, asta înseamnă că, de asemenea, trebuie să plătească pentru transport maritim și de manipulare taxa pentru FIECARE element chiar ai combina cumpărare, acest lucru este aparent, deoarece taxa poștale este direct proporțională cu greutatea întregului pachet.
FEEDBACK-ul
Entuziasmul tău este cea mai bună publicitate-aș putea cere. Atunci când ai un nou element în parte, vă rugăm să reveniți pentru a lăsa feedback-ul. - Mi spui și altora ceea ce crezi. Pentru a vedea feedback-ul postat de către alți clienți, click aici :

Principalele caracteristici

Tip De Element:
Coliere
Fine sau de Moda:
Moda
Numărul De Model:
AAA
Lungime:
Inch
Formamodel:
Runda
Dimensiune Pandantiv:
cm
Stil:
Clasic
Tip Lanț:
Link-Ul Lanț
Colier Tip:
Lanturi Coliere
Gen:
Femei
Material:
Shell
Metale De Tip:
Placat Cu Aur
Tip De Element:
Coliere
Fine sau de Moda:
Moda
a:
buna

Alegerea clientului