• Novato
KAISH 2 buc Negru Împinge Pe Chitara Abalone Top Capac Cupola Butoane de Bass Knob Buton Telecaster

KAISH 2 buc Negru Împinge Pe Chitara Abalone Top Capac Cupola Butoane de Bass Knob Buton Telecaster

RON 17.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Ne va livra la adresa pe care ați introdus în timpul procesului de verificare, mai degrabă decât de Pay Pal adresa de livrare., vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.
Într-un cuvânt, Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând! va vom rezolva problemele cât mai curând posibil. Avem nevoie de tine pentru a trimite înapoi o parte defecte înainte de a ne livra un înlocuitor. De indata ce vom primi o parte defecte și de a inspecta-l, vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt expediate prin obișnuite economiei Aer Post fără o referință de urmărire, dacă doriți să adăugați o referință de urmărire la pachet, suplimentare de $4.
Culoare : Negru
Abalone top - acesta este un material natural, deci buton la buton ar putea avea variante
Diametru exterior : aproximativ 18,2 mm
Înălțime totală : aproximativ 18mm
Partea de jos de orificiul central este de 6mm, care se pot potrivi cel mai metrice ghivece cu diametru mai mic de 6mm, aceste butoane nu se potrivesc 1/4" American arbore vase
De înaltă calitate butoane cu finisaj fără cusur
Chitara Butoane x 2
Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile de la licitații s-a încheiat. Odată ce ați făcut-vă că nota de daune este pe chitanța de livrare, spune livrare driver care ar refuza să accepte pachetul deteriorat, contactați-ne imediat.00 vor fi necesare pentru transport. De indata ce vom confirma cu transportatorul, vom obține un înlocuitor pe drum spre tine. va vom trimite cât mai curând posibil după ce ați plătit. Dacă aveți probleme, vă rugăm să asigurați-vă că să ne contactați în primul rând și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Dacă vedeți orice daune și/sau dovezi de manipulare pe ambalajul secundar TREBUIE să vă asigurați că livrarea persoană face o notă de această deteriorare pe chitanța de livrare. Toate cererile (deteriorate, lipsă sau greșite de itemi) trebuie să fie depusă în termen de 7 zile de la data primirea acestora.
Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați,Vom răspuns în 24 de ore. Dacă doriți să solicitați pentru en-gros de oferta, va rugam sa ne contactati pentru a confirma taxele de transport maritim în primul rând. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Vă rugăm să acorde o atenție mult la acest termen înainte de a cumpăra.
Putem livra in 2 zile lucratoare .
Defecte Ordine :
Dacă pentru tine a primit un producător este defect, vă rugăm să e-mail-ne fotografii de elementul defect imediat. Vă rugăm să verificați termenii și descrieri cu atenție înainte de a licita.
Nu vom accepta combina transportul maritim.
Greșit Comenzi :
Dacă primiți un element care nu ai comanda, contactati-ne imediat. De indata ce vom confirma cu transport dept. În acest caz, vă rugăm să e-mail-ne fotografii ale parțiale de ordinul primit. Aceste taxe sunt cumpărător modelului responsabilitate. Te rog nu deschide disputa ușor înainte de a ne contacta, care nu este propice pentru a rezolva problema.
Deteriorat în Tranzit :
Verificați pachetul(e) înainte de a accepta.Timpul normal de livrare este de aproximativ 10-20 de zile lucrătoare de la Statele Unite și 15-25 zile lucratoare de la alte țări, vă rugăm să generoase înțelege asta., vom obține un înlocuitor pe drum spre tine. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Apreciem toate de afaceri cu clienții noștri, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și să ne dea rating de 5 stele scoruri. În acest caz, vă rugăm să ne e-mail poze cu produsul primit.
Acesta este un post internațional de la China la nivel Mondial.
Lipsă De Comenzi :
Dacă ați primit o parțială a comanda, contactati-ne imediat.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
KAISH
Tip:
4,0

Alegerea clientului