• Novato
Veconor 8-19mm un set de clichet chei multifuncțional flexibil de cap plictisitoare poloneză material crv instrument pentru repararea masinii

Veconor 8-19mm un set de clichet chei multifuncțional flexibil de cap plictisitoare poloneză material crv instrument

RON 93.78

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

În caz contrar, toate pierderile și responsabilitățile vor fi suportate de dumneavoastră.
Dacă coletul a fost spart sau furat, vă rugăm să-l respingă sau să ne contactați.
Semn pentru coletul tau : atunci Când coletul ajunge, vă rugăm să verificați dacă parcela este în stare bună înainte de a semna în ea. Vă rugăm să verificați dacă comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Escrow nostru este de preferat metoda de plata. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil. Feedback și Evaluare : 1. Este responsabilitatea cumparatorului. Comanda va fi procesată în timp util după verificarea plății. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plata. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Comentariile tale sunt importante pentru succesul nostru în afaceri și progres. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme de achiziție.
Vamale și Taxe de Import :
Ordinele ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale din țara dumneavoastră. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ. Sau, comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
începe
Ghid De Cumpărături :
Adaugă în coșPlata-LivrareSemn pentru coletul-5 Stele feedback-ul
Plata :
1. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgârieturi și așa mai departe. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Principalele caracteristici

Caracteristici:
Explozie-dovada,Multifunctional,Dublu Scop,Non-alunecare
Tip:
set de chei
Material:
Crom-vanadiu din Oțel
Nume De Brand:
Veconor
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
A013K0207P

Alegerea clientului