• Novato
Tactice de 4 inch / 5 inch coadă de rândunică Weaver Picatinny Domeniul Feroviar 20mm Muntele Baza Adaptor Convertor caza Accesorii de Vânătoare

Tactice de 4 inch / 5 inch coadă de rândunică Weaver Picatinny Domeniul Feroviar 20mm Muntele Baza Adaptor

RON 7.80

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Tactice de 4 inch / 5 inch coadă de rândunică Weaver Picatinny Domeniul Feroviar 20mm Muntele Baza Adaptor Convertor caza Accesorii de Vânătoare
Feroviar de 4inch Feroviar :
Feroviar de 5inch
Caracteristici :
100% De Brand Nou
Se potrivește în coadă de rândunică 20mm feroviar.
Coadă de rândunică feroviar de prelungire.
Material : aliaj de Aluminiu
Traversă superioară Plin Lungime : 255mm Sus Picatinny feroviar latime : 20mm/21mm se Potrivește orice 20mm sau 21mm standard feroviar.
Pachetul Inclus : 1 X Rail Mount 1 X Cheie Imbus 3 X Șuruburi
Ambalare : 1 x domeniul de Aplicare de montare
Livrare și Plată :
1) Pls lasa-mi adresa! Noi nu vom fi responsabili pentru pachetul întorcându-se din cauza cumpărătorului problemă (cum ar fi de acasa, ai greșit adresa, etc.)
China Post, de obicei, durează 2-3 săptămâni, noi nu vom fi responsabili pentru urmărirea și vă rog pozitiv contactați oficiul poștal local, dacă nu-l primească. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea sau absent de urmărire a înregistrărilor pentru China Post.
Dacă u nevoie pentru a alege mai sigur și mai rapid mod, cum ar fi EMS, vă Rugăm să Acorde o taxă suplimentară. EMS, de obicei, durează 5-7 zile de lucru cu înregistrări complete.
2)noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea,grevă,forță majoră etc.
3) Ca un cumpărător,este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda din străinătate,prețul nostru nu include impozitate cu TVA,sau alte ocupe de taxe.
Termeni :
1. Vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile (în funcție de data de înregistrare).
2. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii.
3. Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabile pentru a returna produsele.
4. Returne/schimb transport de calitate, ne va furniza gratuit după servicii de întreținere pentru probleme de calitate a mărfurilor(restituire sau de schimb transport nou).

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
MIZUGIWA
Ghid Lungime:
10/25cm
Numărul De Model:
Weaver Muntele Feroviar
Ghid Tip:
Muntele M0062
culoare:
Negru

Alegerea clientului