• Novato
Auto Noi De Distribuție De Instalare Removal Tool Kit Motor De Masina De Întindere Curele Cu Nervuri Fulie

Auto Noi De Distribuție De Instalare Removal Tool Kit Motor De Masina De Întindere Curele Cu Nervuri Fulie

RON 134.84

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


*Proiectat pentru a recomandat îndepărtarea și instalarea de elastice sau întindere curele de transmisie montate moderne auxiliare, sisteme de acționare, cum ar fi alternatorul sau servodirectie. *Previne deteriorarea scripete și prelungește durata de viață a curelei. *Două instrumente incluse, una pentru instalare și unul pentru îndepărtarea. *Potrivit pentru motoarele cu elastic cu nervuri, centuri, cum ar fi Alfa Romeo, BMW, Chrysler, Fiat, Ford, Mercedes, PSA, Seat, Skoda, Smart, Volvo, VW, Audi, etc.
Transportul Si Predarea 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Timp de preparare : avem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 3. Dacă nu ați primit coletul tău atunci când proteja moment este aproape pe terminate, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Despre Taxe Vamale, taxa Vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca. Notă : Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.
DESPRE NOI
PRODUS de STOCARE SUFICIENT de STABIL FURNIZARE DE BUNURI Beijing Easy Sup Technology Limited. este un număr global de bine-cunoscute branduri agent autorizat, compania are acum mai mult de 400 de persoane,cu accent pe industria de piese auto pentru mulți ani, capacitate de stocare de mai mult de 10000 de metri patrati

Principalele caracteristici

Tip:
Instrument De Sincronizare
Numărul De Model:
-

Alegerea clientului