• Novato
CNC Motor de Motocicleta Protector Caz Saver Pentru YAMAHA YZF250 YZ250F YZF 250 WR250F WRF250 WRF 250 2001-2013

CNC Motor de Motocicleta Protector Caz Saver Pentru YAMAHA YZF250 YZ250F YZF 250 WR250F WRF250 WRF 250 2001-2013

RON 43.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


100% De Brand Nou
Realizate din CNC 6061 aluminiu pentru durabilitate
CNC prelucrate caz saver.
70mm caz economizor de corp pentru durabilitate,protejează motorul
caz mai bine decat stock OEM 3 mm caz saver.
Ușor de instalare
De Înaltă Calitate
Se Potrivesc Pentru :
YZF250 2001-2013
WR250 F 2001-2013
Nu Cumpara Daca nu Confirma, Le Puteți Folosi, Doar Cere-Ne Pentru Desen Detaliat Pentru a Verifica Dacă Acestea Se potrivesc.
Veți Primi Elementul Fel Ca La Poze. Poate Unele Diferențe Privind Culoarea Ca Lumină În Timpul Fotografierii.
Taxe De Import, Impozite Și Taxe Nu Sunt Incluse În Preț Articol, Înseamnă Compania De Transport Maritim Va Percepe Aceste Taxe De La Tine, Dacă Doriți Să Obțineți Elementele
Timp De Transport Maritim, După Cum Urmează :
Poate Vor Exista Unele Întârzieri Ca Compania De Transport Maritim Sau Vamale, Dorim Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru A Deschide Disputs Ca Nu Este Greseala Noastra
Când Selectați În Funcție De Către Exprima, Uneori, Nu Vom Posta Curier Ați Selectat-O, Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Clearance-Ul Vamale, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Cel Mai Rapid.
Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.
Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun.
Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim .
Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).
Ca bunul nostru cumpărător, doresc ne pot da feedback-ul pozitiv după ce primiți produsele noastre de înaltă calitate. Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.
Am arătat timp de livrare către clienți, astfel încât nu ne lăsa feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, aceasta este cauzată de compania de transport maritim.
Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 12 ore. Nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință , încredere în noi și ne e-mail direct , toate problemele pot fi rezolvate.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
CAKEN
Motobike Face:
Yamaha
Numele Modelului:
X12111559
Element De Lungime:
10cm
Lățime Produs:
5cm
Înălțime Element:
1cm
Articol Greutate:
0.03kg
Tip De Material:
Aluminiu
Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale

Alegerea clientului