• Novato
steaua a diagnostica super mb star c4 sd connect cu cabluri hdd mai nou software cu laptopul x201t i7 4g set complet pentru autoturisme si camioane

steaua a diagnostica super mb star c4 sd connect cu cabluri hdd mai nou software cu laptopul x201t i7 4g set

RON 1350.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Contactați-Ne :
Biroul nostru de ore sunt :
24 oră 7 zile de servicii on-line
Și dacă nimeni nu răspunde on-line în timp, uneori,nu vă faceți griji. 1 buc x x201t laptop (i7 4g) utilizate
MB Star C4 Funcția de Diagnostic :
1. sper că puteți înțelege.
Recunoscător pentru feedback-ul dumneavoastră pozitiv
Sfaturi Foarte Importante :
Avem multă experiență în obiceiurile de compensare,
te rog, spune-ne ce este mai bun pret pentru tine pentru valoarea declarată a pachetului,astfel încât să puteți glasul să plătească impozit mare.
Timpul de expediere este de aproximativ 2 până la 5 zile prin UPS, DHL si EMS,de 15-30 zile prin HK POST de AER la nivel Mondial.
Politica De Retur :
Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția . 1 buc x software-ul de la hdd 8.
în măsura în care știm , FRANȚA și TURCIA au stricte privind politica de import . 1 buc x Multiplexor 2. Compact 4 opereaza pe baza sistemului Windows 7.
MB Star C4 Diagnosticul Caracter :
1. avem profesionist companie de transport maritim și nu există nici o nici nu a reușit vamale înainte de experiență.
x201t laptop 4g i7 folosit
cele mai noi software-ul în sdd instalat în laptop super
Vă rugăm să rețineți : dacă țara dvs.
dacă nu puteți obține pachetul datorită politicii în țara dumneavoastră,noi nu va purta pierdut . (Avem metode speciale pentru a trimite împreună aceste autocolante pentru a evita probleme vamale)
2. C4 Multiplexor poate conecta la fabrica de calculatoare și pentru laptop. Întotdeauna ne declarăm de mai jos USD$100 pentru a salva de impozitare.
dacă sunteți din Brazilia ,trebuie să furnizeze NUMARUL CPF(codul FISCAL) pentru noi. Dacă aveți orice cerere pentru declarația de valoare sau descriere, vă rugăm să ne informați. Pista Nu va dat la client după ce bunurile este de a trimite. Tot sistemul electric de Diagnostic; (nu includ flash cod); 3.
Transport
1-2 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii după ce a primit plata. Realizeaza toate functiile oficiale fabrica compact 3.deci, în cazul în care pachetul este de gând pentru cei țară,trebuie să destul de familiarizat cu politica și spune-ne care este cel mai bun. 1 buc x 4 PIN Cablu 6. 1 buc x OBDII 16 PIN Cablu 3. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Descrierea produsului MB Star C4(Compact 4-Star Diagnosis Tester)
MB STAR C4 este professionaldiagnostic echipamente pentru mașini de fabricat, este înlocuirea of HHT. 1 buc x 38 PIN Cablu 4.
Vom folosi bule de aer pentru a încheia elemente cu atenție. Acesta este cel mai bun asistent pentru întreținere.
Despre probleme vamale și Fiscale :
1. 1 buc x Cablu Lan 7.Lista de pachete : 1.
Noi nu va purta responsabilitatea pentru eșua livrare pentru că receptorul nu este la adresa, și apoi nu a putut semna factura de transport maritim
Notă : sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.
Garantie : un an
pachetul va fi trimis prin cel mai rapid și mai ieftin DHL. Citirea și ștergerea probleme cod; citirea datelor în timp real de senzor și acționare; testarea componentelor de mașini; de codificare și de programare.vă rugăm să ne contactați rapid, am putea face schimb cu tine,dar cumpărători este responsabil pentru returnarea transportul cost în termen de 10 zile
Dacă aveți orice element proplem, doar ne e-mail rapid, vom face noastre cele mai bune pentru slove în 24 de ore, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul rău înainte de a ne contacta, nu este cel mai bun mod de a slove proplem. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți cereri speciale pentru valoarea declarată. Aceasta ar putea oferi complet de dezasamblare și asamblare diagrama de circuit, principiul de funcționare și elementele loc oricând este necesar. vă mulțumesc!
Dacă doriți mai multe elemente ne pot da un discout,vă mulțumesc!
Preț de listă include valoarea bunurilor, costurile de ambalare, și taxele de export, Aceasta nu include internațional de import.

Principalele caracteristici

Extern De Certificare De Testare:
CE
Tip De Element:
Diagnosticare auto Cabluri și Conectori
putere:
5W
Tip De Material:
Plastic
Lățime Produs:
25inch
Tensiune:
12V 24V
Articol Greutate:
7.5kg
Versiune Software:
cele mai noi
Numele Modelului:
mb star c4
Nume De Brand:
RCOBD
Caracteristici Speciale:
WIFI
Versiune Hardware:
cele mai noi
Electronice:
Da
Înălțime Element:
25inch
Element De Lungime:
25inch
Caracteristici Speciale:
lan
Garanție:
2 ani
Laptop:
X201T mâna a doua
RAM:
4G I7
calitate:
Super
suport tehnic:
teamviewer9

Alegerea clientului