• Novato
LolliZ Petrecere De 8, Luminos Albastru/Polka Dots Design Petrecere De Aniversare Pentru Copii Decorare Set Consumabile Partid Ziua De Nastere Copilul Pachet

LolliZ Petrecere De 8, Luminos Albastru/Polka Dots Design Petrecere De Aniversare Pentru Copii Decorare Set

RON 25.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Nume produs : Lolli Z Petrecere De 8, Luminos Albastru/Polka Dots Design Petrecere de Aniversare pentru Copii Decorare Set Consumabile Partid Ziua de nastere Copilul Pachet
În căutarea de a arunca petrecerea anului? Trăgând părul tău peste găsirea dreptul de set pentru a completa armonios ocazie speciala?
Restul de ușor, ai venit la locul potrivit pentru o calitate, distracție pachet complet încărcată cu tot partidul articole necesare pentru 8 persoane .
Lolli Z® Luminos Albastru/Buline Petrecere Pack pentru 8 persoane este jucaus set, care va lumina timpul tău sărbătoare cu oh-așa-chic coordonat de design. Este un convenabil one-stop shop, care nu va rupe banca.
Mare set de coordonate pentru toate festivitățile
Lolli Z® Albastru Strălucitor și Buline Petrecere Pack Set contine :
Reciclabile, hârtie de calitate bunuri, servicii impecabile
Lolli Z® set partid aduce mâncarea-clasa a calitate cu PP strat de puternic, inmuiati-dovada de încredere.
Articole nostru deține până la cald sau rece lichid precum și murdar, alimente grase se scurge de zeamă de carne sau branza topita.
Buline sunt un design popular, destul de luminos pentru un jucaus, festiv, dar modest și suficient de clasic pentru un mediu curat, elegant.
A verifica afară de potrivire Lolli Z® articole de petrecere pentru distracție, armonios partid decor : cutii de favoarea de porumb, cutii, saci, cupe de inghetata si mai mult ( ELEMENTE NU sunt INCLUSE. SE VINDE SEPARAT)
Ia-ți oaspeții de orice vârstă, în starea de spirit pentru un joc distractiv și elegant sărbătoare! Tot pe noi! Noroc!
8 pc de plăci : 9", mare să se adune pe alimente delicioase, calde sau reci 8 pc de farfurii desert : 7" convenabil pentru o tratează sau o bucată mare de tort, se potrivește în toate dimensiunile mâini 8 pc de cupe. 7 Oz. pentru un mic umple de băuturi răcoritoare și midly băuturi calde 16 pc servetele : 13" x 13" 2-ply, plin de imprimare. Moale pe piele și puternic pentru a șterge și curăța 8 pc de furculite, 8 pc de cuțite, 8 pc de linguri : robust, food-safe 1 buc capac de masă : dreptunghiular 54" x 72", ușor de a șterge de pe scurgeri și firimiturile, decor de masă mare

Principalele caracteristici

Ocazie:
Numărul De Model:
CUL-50458
Tacamuri De Unica Folosinta Tip:
Veselă De Unică Folosință Seturi
Material:
Piele de vacă hârtie
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
LolliZ
Model:
Dot

Alegerea clientului