• Novato
MT29F64G08CBAAAWP MT29F64G08C

MT29F64G08CBAAAWP MT29F64G08C

RON 146.52

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Bine ați venit la magazin
Plata :
Acceptam Alipay,
Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda
Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Transport :
Va garantam pentru a navei în termen de 48 de ore de la confirmarea plății (cu exceptia sarbatorilor).
EMS express shipping, de obicei, durează 3-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Timpul de livrare este de aprox. De la 7 la 15 zile lucrătoare (exclus sâmbătă și duminică, Publice
Vacanță) pentru cele mai NOI/marea BRITANIE/AU destinații .
Vă rugăm să ne contactați dacă nu-l primească peste peste 4 săptămâni, vom rezolva această problemă într-un timp foarte scurt.
Pentru a elementului de siguranță, de asigurare este foarte recomandat.
Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător este Ridicata Alibaba adresa te rog confirmă adresa ta de pe Alibaba înainte de a licita. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.
Feedback-ul :
Depindem de Alibaba reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
Dacă vă plac articolele mele vă rugăm să lăsați-mi un feedback bun. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine. Eu voi face la fel pentru tine.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Retur :
Noi oferim 1 an garantie. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.
Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.
Dar taxa de transport și de asigurare, nu este rambursabil.
Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.
Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.
Contact :
Toate ema Please lăsați un mesaj în Comerț, Manager.
Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil . Dacă ne e-mail și nu auzi un răspuns, vă rugăm să ils va fi răspuns în termen de 24 de ore.
din nou e-mail prin sistemul Alibaba ca uneori serverele noastre de mail au erori.

Principalele caracteristici

Numărul De Model:
MT29F64G08CBAAAWP
Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Nume De Brand:
ZHONGXIANGTAI

Alegerea clientului