• Novato
Gândac de bucătărie Capcana Gândac Momeală criminal Adeziv Autocolant Trapper pentru Acasă Pest Control, în condiții de Siguranță și Non-toxice!

Gândac de bucătărie Capcana Gândac Momeală criminal Adeziv Autocolant Trapper pentru Acasă Pest Control, în

RON 19.96

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

De asemenea, pentru furnici, păianjeni și a altor dăunători de control.
Gândac de bucătărie Capcana Gândac Momeală criminal Adeziv Autocolant Trapper pentru Acasă Pest Control, în condiții de Siguranță și Non-toxice!
seguro e nao-toxico! Barata armadilha barata assassino Momeala cola adesivo Trapper para Acasă Restaurant de Control al Dăunătorilor,
Gândac de bucătărie Capcana Gândac Momeala Lijm Autocolant Trapper voor Acasă Restaurant de Control al Dăunătorilor, veilig ro niet giftig!
De înaltă Calitate Gândac Capcană de Control, Gândac Uciderea Momeala Adeziv Autocolant Trapper pentru Acasă și la Restaurant Pest Control, în condiții de Siguranță și Non-toxice!
Transport gratuit Dl Bug Gândac capcana 10buc fiecare pachet. Capcana mari și mici gândaci toate speciile, ușor de utilizat. Pls ori potrivit cutelor de Gândac capcană. Diferite pentru diferite specii de gândac insecticid a dezvoltat deja rezistenta! Casa noastră, diverse specii de gandaci sunt de multe ori mass-media mixte. Coaja de pe hârtie albă acoperi adeziv autocolant.ECO mare pentru acasă cu femei gravide, copii, bătrâni și animale de companie, pentru a preveni gândaci moară acasă și rasa o mulțime de bacterii. De protecție a mediului, non-toxic, 3 luni în ultimul timp. 2) vă Rugăm să gândac momeala zdrobit în praf sau zdrobit particule, și mijlocul casei în gândac (foarte important).
Descriere :
Dl Bug Gândac Capcană 10 Seturi pentru Gândaci, Furnici, Păianjeni de Control Non-toxice.Loc în colțuri de bucatarie, dormitor, șifonier, canapea, dulap, restaurant, birou, oriunde gândacii apar de multe ori. ECO mare pentru acasă cu femeile gravide, copiilor, batranilor si animale de companie, pentru a preveni gândaci moară acasă și rasa o mulțime de bacterii.

Principalele caracteristici

Pest Tip:
Silverfish,Furnici,Șerpi,Earwigs,Miriapode,Termite,Paianjeni,Gandaci
Numărul De Model:
Dl bug -001
Nume De Brand:
Domnul Bug

Alegerea clientului