• Novato
Liislee Auto Backup Parcare Camera Pentru Suzuki Swift Sport 2014~ Înmatriculare Lumina OEM / Retrovizoare Camera / Noapte Viziune

Liislee Auto Backup Parcare Camera Pentru Suzuki Swift Sport 2014~ Înmatriculare Lumina OEM / Retrovizoare

RON 50.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

9) Coreea de Sud cumpărători, vă rugăm să furnizeze număr de cinci cifre codul poștal.De înaltă definiție și 170 de grade unghiuri largi de vizualizare 2. Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare. 4) Brazilia, Rusia, clienții vă rugăm să selectați EMS, astfel încât s-ar putea trece prin vamă mai repede. 6) Arabia Saudită clienții trebuie să arate copy/înșelătorie de receptor ID-ul guvernului vamale. Dacă aparatul este defect sau nu vrei, trimite înapoi la noi, vom reveni cu plata integrală, sau să înlocuiască un alt unul nou pentru tine!
Feedback-ul Clientului satisfăcătoare este scopul nostru final. Rezolva problema de rău auto retrovizoare cu efect, poate ajuta la parcare și reducerea incidentelor și accidentelor.S/N Ratio : >48 Db 10. 2) nu Vom livra la APO/FPO, P. 7) zonă de la Distanță, taxă excluse , pentru adresele menționate în zone îndepărtate de pe DHL/UPS-ul, va fi perceput un plus de 35$. Toate țările din Europa de cumpărători, dacă a ales navei prin DHL, aveți nevoie pentru a plăti taxe vamale taxe pentru pachet in valoare de $25, dar vom declara un pachet mai mic, valoarea, în acest fel, nu este nevoie să plătească orice taxe vamale.
Elemente Opționale Pentru Acest Inversa Aparat De Fotografiat
1, 12 / 15 / 20 metri Video Sârmă
2, Adaptor Wireless / Wireless Receptor & Emitator
3, Culoare Monitor LCD Display
4, 4 Senzori De Parcare Vizibil Sistemul
Mai multe Elemente Opționale, vă rugăm să vizitați pagina :
HD de Înaltă Definiție | CCD Viziune de Noapte | rezistent la Apă | Lentile Unghi Înlocui Una Din Lămpi plăcuță de Înmatriculare | Cu Parcare Linii de Referință | Conector RCA Auto Camera video retrovizoare / Înapoi Camera / Inversă Parcare Camera / Lampa plăcuței de Înmatriculare Camera
Pentru Suzuki Swift Sport 2014~2016

Mai Multe Fotografii Clare Pentru Referință
Toate Incluse În Pachet
Descriere : Această Mașină de Culoare Camera din Spate este un OEM design de înaltă calitate de culoare camerei.Rezolutie orizontala : 520 linii TV 7. O Box Adresa, sau post-pachetul este probabil returnate de oficiul poștal local. Cu High-definition unghiuri largi de vizualizare și de bun rezistent la apa funcții, ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor.TV sistem : NTSC 6. Sistem : intern 9. 10) Olanda, Lituania și Qatar cumpărători, vă rog, de aprovizionare import și export, numărul licenței, dacă alegeți DHL căile de transport maritim.

Principalele caracteristici

Fir sau Wireless:
Sârmă
Material Lentile:
Plastic + Sticla
Nume De Brand:
Liislee
Shell Material:
Plastic
Linia Directoare:
Da
Tipul De Alarmă:
Vehicul De Rezervă Camere
Lungimea de Cablu Video:
6M
Tip De Material:
ABS

Alegerea clientului