• Novato
Limitatorul de ZCMD21C12 ZCE01 ZCY53

Limitatorul de ZCMD21C12 ZCE01 ZCY53

RON 92.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Acceptam Alipay, West Union, TT,etc. După confirmarea de plata, ne va asigura livrarea cât mai curând posibil.
3. Vă rugăm să cu atenție a confirma adresa de livrare înainte de livrare.Dacă aveți orice întrebări ne va va contacta in timp.
4. Dacă alegeți Vânzător este Metoda de Transport maritim ,vom alege express pentru livrare conform bunuri și ordinea adresa.
5. De obicei, mărfurile vor fi trimise la tine în timp.Uneori, câteva zile poate fi prelungit de autoritățile vamale sau de vreme.
6. Dacă nu ați primit marfa în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și-ți dau un răspuns corespunzător și schema de tratament cât mai curând posibil. Ne va rezolva toate întrebările dvs. până când sunteți mulțumit.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile să-l trimită înapoi de la data la care ați primit-o. Dacă mai mult de 7 zile sau acesta a fost folosit,atunci NU VA FI NICI o RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile incluse și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele,cu excepția cazului în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, ca ai confirmat comanda de pe aliexpress!

Principalele caracteristici

Tip De Element:
Cabluri, Adaptoare & Prize
Nume De Brand:
LARATH

Alegerea clientului