• Novato
1 BUC 45*52 mm, Trei lame de 90 de grade chamfer gaurit frezat de foraj foraj și șanfrenarea dispozitiv din aluminiu placă de metal conica

1 BUC 45*52 mm, Trei lame de 90 de grade chamfer gaurit frezat de foraj foraj și șanfrenarea dispozitiv din

RON 43.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Tratament de suprafață : culoarea alb
Avantajele de șanfrenare cutter :
1 de prelucrare a lot : șanfrenare cutter este un profesionist șanfrenare instrument de prelucrare a lot și design de mediu;
2 cel unic design : pot fi produse în procesul de teșire va fi de prelucrare de resturi mai convenabil toamna, nu pentru că instrumentul conectarea și întârziere de eficiență.
CANTITATE : 1 BUC
Material : din oțel de mare viteză 4241 (aplicabile piesei duritate 25 HRC, cum ar fi oțel carbon, placă subțire, izolare bord, tabla PVC, lemn, etc. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.
Caracteristici produs :
1 BUC de 45 mm hss 4241 făcut trei lama complet măcinat de 90 de grade chamfer countersink burghiu
drept coadă burghiu cutter pentru oțel, fier, aluminiu foraj și șanfrenare. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs.
Fotografie de produs :
Noastră dimensiuni disponibile pentru show
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. Potrivit pentru mici prelucrări mecanice prin așchiere.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. este finalizată.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Diametru : 45mm
shank lungime : 52mm
coadă diametru : 12mm
Lame Nr : trei lama. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului .
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Principalele caracteristici

is_customized:
Yes
Material:
Din Oțel De Mare Viteză
Lungime:
52mm
Utilizarea:
Metal Foraj
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
I-CD-45
Tip:
Countersink Burghiu
Articol:
HSS burghiu cu cap înecat
Dimensiune:
45*52mm
Cerere:
pentru prelucrat mai puțin de 28 HRC, ca aluminiu,placa izolatoare,tabla PVC

Alegerea clientului