• Novato
Bine ati venit Citat de Perete Decal Familia Cuvântul Arta de Perete de Vinil Autocolant pentru Home Decor Mural Tapet

Bine ati venit Citat de Perete Decal Familia Cuvântul Arta de Perete de Vinil Autocolant pentru Home Decor

RON 7.18

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


N OTE :
În cazul în care bula de aer se produce, scormoni cu un ac;
De mari dimensiuni, autocolant perete, 2 sau mai multe persoane sunt necesare pentru a se lipi perfect;
Asigurați-vă că pentru a aplica autocolant cu o suprafață netedă, NU o textură de una. Nu se grăbesc să lăsați un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, în caz contrar serviciul nostru pentru clienți ar putea fi inactive. În plus, toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire și specifice, motiv pentru produsele returnate, precum și ID-ul comenzii. Prin urmare, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați mesaje. Timp de tranzit și timpul de Livrare variază în funcție de unde te afli și în cazul în care pachetul vine de la, precum și metoda de livrare. Și articole ajunge țări precum SUA, Australia, în termen de 7 la 25 de zile lucrătoare. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
De transport si Timpul de Livrare Am expediat în întreaga lume. Cea mai mare parte, elementele pot fi expediate în termen de 2 până la 7 zile lucrătoare. Cumpărătorii ar trebui să ne trimite cel putin 2 poze clare a greșit și articole cu defecte în GPEG format. La un cost suplimentar și riscurile vor fi suportate de ambele părți în conformitate cu împărțirea responsabilității. Nu este recomandat lipi pe tapet. Un caz este că țara importatoare restricționează intrarea acestor produse în țară. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Din cauza jet lag, uneori, suntem în imposibilitatea de a rămâne online pentru 24 de ore.
Garanție 3 luni garantie. Elementele sunt expediate din China par Avion, în mod normal, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 30 de zile lucrătoare. Toate produsele au trecut CSC și a obținut certificate CE și certificare SGS. Dacă ambele vânzător și cumpărător că se întoarce și de înlocuire a bunurilor.
Riscurilor vamale De import și alte impozite și taxe apărea în timpul de vămuire a mărfurilor trebuie să fie plătite de către cumpărători. Toate autocolante de perete sunt fabricate din înaltă calitate și verde material PVC pentru a face clienții să se simtă în siguranță și ușurat de a utiliza produsul nostru. Taie piese suplimentare;
Pasul trei : Coaja de pe filmul de transfer de ușor dintr-o foaie de hârtie, lipiți-l pe perete, și zgâria suprafața model nou;
Pasul patru : Coaja de pe filmul de transfer ușor de autocolant de perete. Întrebările dumneavoastră va fi răspuns în termen de 12 ore în zilele lucrătoare. Un alt caz este că la nivel regional politica de protecție cauze taxele de import și alte taxe la importul acestor produse. Pentru dimensiuni mari decalcomanii de perete, 2 sau mai mulți membri sunt necesare pentru a o face bine.
Note importante Asigurați-vă că pentru a curăța peretele cu o cârpă uscată/prosop înainte de a aplica, în scopul de a asigurați-vă că peretele este praf gratuit. Asigurați-vă că aplicați abțibilduri de la o suprafață netedă, NU o textură de una.
Oferim picătură de transport maritim de servicii . Articolele pot fi returnate la noi. desemnat adresa. Filmul de Transfer poate fi utilizat în mod repetat . Înlocuire sau de restituire este disponibil după ce am primit necesară poze de la tine și de confirmare. Cumpara cu incredere! Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Pentru nou-vopsit peretii, vă rog, așteptați cel puțin 3-4 săptămâni înainte de a aplica. NU este recomandat pentru a lipi pe tapet. Element de Prelucrare a Timpului : timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. La un cost suplimentar și riscurile apar în timpul de returnare și înlocuire a bunurilor, care va fi asumată de partidul care cauzele de returnare și înlocuire a bunurilor.

Principalele caracteristici

culoare:
Negru, Albastru, Gri, Verde, Roz, Violet, Roșu, Alb, Cafea, Fard de obraz, Mediu albastru, Maro, Cannal albastru, Albastru deschis, Liliac
Dimensiune:
19x58CM
Stil:
Modern
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Clasificarea:
Pentru Perete,Mobilier Autocolante
Scenarii:
Perete
Tema:
Caractere
Numărul De Model:
MY1059
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Nume De Brand:
APONI
Material:
Non-toxic, ecologic Vinil
Cerere:
Autocolante de perete pentru Camera de zi / Dormitor
Scurtă Descriere:
Vinil Autocolante De Perete, Plus Transferul De Film
Perioada de garanție:
3 luni
Funcția:
Decorative De Perete Care Se Confruntă
is_customized:
yes
Caracteristică:
Tablă Autocolant

Alegerea clientului