• Novato
Legislația de acordare a licențelor de o tonă cric auto, cu o mână -tip de autoturism schimbarea anvelopelor instrument de tramvai jack 1 tone

Legislația de acordare a licențelor de o tonă cric auto, cu o mână -tip de autoturism schimbarea anvelopelor

RON 38.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


★ Notă : Nu supraîncărcați jack de a folosi!
★ NOTĂ : Pentru a asigura utilizarea corectă a jack , ține jack șurub perechi de curățare și lubrifiere.
4, jack în fabrica de automobile specificate piese de ridicare , mâner, cheie hex set în șurubul , rotiți mânerul în sensul acelor de ceasornic, astfel încât șa și jack de ridicare piese contactat pentru a verifica dacă contactul este în condiții de siguranță și de încredere !
5 , apoi a crescut la partea de sus a vehiculului se agită cheie înălțime adecvată , înlocuiți rolele , strângerea piuliței.Vă rugăm să scrieți Vamal codul fiscal( Brazilia : CPF, Chile : RUT ), cu scopul de. Confruntați cu situații nevoie să schimbi cauciucurile sau de a face anvelope , îl poți folosi întotdeauna .Dacă nu ați primit bunurile, va fi mai mult decât timpul de primire, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine, vom prelungi timpul de livrare. efort : De potrivire cheie și manual membru al consiliului de cuplu și cuplul decât produsele similare au crescut în mod semnificativ, și, prin urmare, în termeni de sarcina sau sarcina, sunt foarte economisirea forței de muncă !
2.
2 , bloc diagonal opusă roții de înlocuire anvelope , de înlocuire a roților piuliță slăbiți , dar nu deșurubați !
3 , deoarece sarcina poate nu se amestecă cu clichet , rotiți manual de înmatriculare, în scopul de a atinge o înălțime adecvată (despre șasiul vehiculului înălțime ) .84 kg
De Control în sus și în jos :
Economisire a forței de muncă de 70% decât tradiționale de Ridicare jack
[Performanței]
1. Mai ales de călătorie frecvente, de turism , de lungă distanță cu mașina lucru esențial .Cea mai mare parte,timpul de procesare poate fi de 2 până la 5 zile lucrătoare. Practic : cuplul necesar mai puțin decât media jack , într-un spațiu îngust pot funcționa în continuare , ușor, pentru a evita atunci când se utilizează degetele ating solul și răniți !
4. Și simplu, ieftin, demn de a pregăti unul.Vă rugăm să nu dau produsele Noastre feedback-ul rău pentru că logistica este lent
Companie de logistica este țara, nu putem controla, putem face este că mai devreme de livrare.nu ne asumăm tarifare.
Măsuri de precauție :
★ Notă : Când utilizați cricul pentru a sprijini vehicul , vehiculul operațiune este interzisă ! Trebuie să utilizați de securitate titularul justificative , înainte de intrarea în funcționarea vehiculului.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Simplu : cu o singură mână , în dezavantaj poate fi evitat, în general, jack atunci când sarcina trebuie să fie operat cu ambele mâini sau joystick-ul ușor de decuplare , de potrivire cheia hexagonală și șurubul fix la celălalt joacă un rol!
3. Poate la bord , mici și convenabil .
Dacă sunteți din Chile, Brazilia, Elveția, Suedia, Spania și alege UPS sau Fedex sau DHL comerciale exprimă pentru a trimite produsele.Element de prelucrare a timpului : timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi!
.
[ Sarcina nominală ] 1 TON (1 tona)
[ Înălțime minimă ] 105mm
[ Înălțime maximă ] 340mm
[ Material ] oțel de înaltă calitate
[Dimensiune produs] 382mm × 80 mm × 100 mm
[Caietul de sarcini] jack efort cheie × 1 × 1
【Greutate 】 1. De pe acoperiș poate fi folosit atâta timp cât câteva mână . pentru că este comerțul transfrontalier, unele țări vor avea tarife, taxe care nu suntem responsabili.Vă mulțumesc foarte mult!
China poștale saci și pachete de Logistică site-ul : 17track. Acest manual jack este fabricat din otel , indiferent de puterea sau rezistența, este de neegalat de alte materiale și dincolo . Operare ușoară .
【Metoda de funcționare】
1, înainte de ridicarea primul vehicul parcat pe un nivel drum greu , până la frâna de mână și blocați roțile și anvelopele suport pad sau alte anvelope skiduri fixe , deschide pericol de semne de avertizare .

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
gouhuo
Articol Greutate:
2kg
Tip De Element:
Fixare & Clip

Alegerea clientului