• Novato
Pușcă Kit de Montare -1 Sling Swivel & Știfturi Combo - 1 300 lb+ Rapid Detașa & Base Șuruburi Stud Bază + Șaibe pentru Vânătoare

Pușcă Kit de Montare -1 Sling Swivel & Știfturi Combo - 1 300 lb+ Rapid Detașa & Base Șuruburi Stud Bază +

RON 33.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Descriere Produs
Acesta este un Set de Grele Rapid Desprinde Sling Pivotează & Sling Montare Știfturi. Sling Swivel bucle se va potrivi curele de până la 1" lățime și au o Rapidă Desprinde caracteristică vă va permite să adăugați și elimina sling-ul rapid si usor cu nu este nevoie de unelte. 3 Bucată Stud Set va lucra cu cele mai multe Puști sau Carabine. acestea sunt nominală să dețină peste 300lbs. Tot ce ai nevoie pentru a atașa un sling cu arma ta.
1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale de import, taxe percepute de cumpărători țări. 2.Vom accepta Escrow, card de Credit, Western Union, Alipay 3.Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda 1.Am expediat bunurile prin intermediul CPAM, puteți alege, de asemenea, DHL, EMS, dacă urgente. 2.Ne va livra bunurile în 1-7 zile, produsele vor ajunge în 5-55 zile lucrătoare depinde mod de transport maritim, de destinație și de alți factori. 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare mi s-a confirmat adresa. 4.Facem verifica totul în stare bună înainte de a livra coletul afară. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv. 1. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, dacă vă place produsele noastre,este destul de important pentru noi. 2. Dacă aveți probleme în utilizarea produselor noastre,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ. Contactați-ne prima și suntem capabili să rezolve orice problemă în înțelegerea noastră. 1. Ne puteti contacta prin intermediul Aliexpress mesaj de sistem.Am promisiunea de a răspunde la cerințele dumneavoastră în 24 de ore.
2. Puteți lăsa masaj în ordine.
3. Biroul de timp :
8 : 30 la 5 : 30 (GMT+8), de luni până vineri.
Închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China RPC).
De remarcat : 1. Oferim picătură de transport maritim de servicii, de asemenea, puteți trimite imagini pentru a revinde. 2. Dacă en-gros, va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun preț.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
GUGULUZA
Numărul De Model:
S-4038
culoare:
Negru
Folosit:
Pușcă sau Carabină Rapid Desprinde Sling Pivotează
Material Principal:
De Înaltă Rezistență La Tracțiune De Metal
Heavy Duty:
300 lb
Sling bucle ' size:
1

Alegerea clientului