• Novato
Anime Gravity Falls Va Bil Ciphe Cosplay Costum

Anime Gravity Falls Va Bil Ciphe Cosplay Costum

RON 132.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Dacă revenirea este cauzată numai atunci când cumpărătorii nu sunt mulțumiți cu stiluri sau culori sau orice alte motive care nu este cu privire la calitate, cumpărătorii ar trebui să suporte costul de transport maritim. Vă rugăm să folosiți caseta de ambalaj de produs, astfel încât acesta nu va fi deteriorat în timp ce de transport maritim. Dacă doriți să urmăriți-vă comanda, ai putea merge la pentru detalii sau E-mail-ne pentru ch ecking.) Dacă doriți pentru a obține elementul mai repede, ai putea alege DHL sau EMS.com pentru notă. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o soluție după ce ai spus că experiența de cumpărare nu este la fel de bun cum era de așteptat. Odată ce vom trimite coletul, compania de transport maritim controale în cazul în care parcela de a fi expediate. Dar avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a ne oferi fotografii pentru noi să știm că produsele sunt de proasta calitate.
Produsul Stare : Nou
Transport Meyhods : Prin China Post Air / EMS
Timp de transport maritim : 15-26days ( CPAM(GRATUIT),), 5-13days ( EMS )
Poți să-mi spui inaltimea ta,piept,talie,șold dimensiuni,ce putem face pentru tine
Despre Produs
Toate produsele noastre sunt aceleași ca și fotografiile care arată.) Ceea ce vezi este ceea ce veți obține. Ne-ar aprecia dacă nu lăsați feedback-ul negativ, fără să ne spună.
Despre Feedback-Ul
Feedback-urile sunt foarte importante pentru noi.
Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Incercam noastre cele mai bune pentru a vă oferi toate-în jurul valorii de fotografii ale produsului nostru. Dacă îți pasă multe detalii, vă rugăm să verificați noastre detaliate fotografii la fel de atent ca posibil. Dacă este nevoie de mai mult decât se aștepta, vă rugăm să ne spuneți și vom verifica și grăbiți-vă compania de transport maritim.
Despre Metode de Transport maritim și de Transport maritim Zile
La primirea comenzii, ne-ar aranja livrare în termen de 3 zile. Ai putea să ne arate pozitiv feedback-ai făcut pentru noi
odată ce ați dori pentru a plasa mai multe comenzi cu noi.
Despre Returnarea Produsului
1. Dar dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, înainte de a părăsi feedback-ul.
Vă rugăm să ne informați înainte de a trimite înapoi produsele, astfel încât am putea primi produsul fara probleme.
Despre Adresa De Livrare
Vă rugăm să asigurați-vă că adresa pe care o pune atunci când plasarea de comenzi în Aliexpress. Dacă ne-ar plăcea să livreze către China Post Air Mail, care este gratuit, ar dura mai mult timp pentru a ajunge. Este vorba despre 15 la 30 de zile.Am f întoarcerea este cauzată atunci când există o problemă în produsul nostru, ne-ar suporta taxele de transport maritim. Deci, vă rog, așteptați pentru parcelă să sosească.
Despre Pachet
Toate produsele noastre vor fi examinate înainte de expediere și ar fi bine ambalate în cazul în care ar fi deteriorate la transport. Ia statele UNITE ale americii ca un exemplu, ar fi nevoie de aproximativ 5 până la 7 zile pentru a ajunge de către EMS și 3 la 5 zile prin DHL. Odată ce ați primit produsul de la noi, ne-ar aprecia dacă ați lăsa feedback-ul pozitiv (5 stele) din magazinul nostru. Dacă se întâmplă că doriți să schimbați adresa, vă rugăm să scrie în Aliexpress. Și vă rog să înțelegeți că noi facem rambursare după ce vom primi produsul înapoi. (Atenție : Turcia și Brazilia cumpărători, vă rugăm să nu alegeți această metodă, deoarece nu poate ajunge în Turcia și Brazilia. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune servicii și cele mai bune produse. Comunicarea este foarte importantă. (Vă rog să acceptați că nu ar fi o mică diferență, pentru că de lumină în fotografierea. Ne-ar oferi reducere la produsele din comenzile viitoare. Ne-ar livra elementul la adresa lăsat în Aliexpress. Și nu putem restituire atunci când produsul este rău, pentru a le revinde.

Principalele caracteristici

Dimensiune:
S, M, L, XL, One Size
Sursa:
gravity falls
Utilizare Specială:
Costume
Tip De Sursă:
Anime
Componente:
Vesta,Pantaloni,Top
Material:
Poliester
Numele Departamentului:
Adult
Gen:
Unisex
Tip De Element:
Seturi
Caractere:
proiect de lege

Alegerea clientului